Laser Gravure

Een persoonlijke afbeelding of tekst laten laseren?

Laser Gravure

hoe gaat het laser graveren ter werk en wat zijn de mogelijkheden:

U kunt iets laten graveren op tientallen materialen zoals multiplex, leer, stof, acryl, bamboe, MDF, hardhout, karton, papier en zelfs voedsel zoals koekjes! Voor lasersnijden kunt u door karton, multiplex, acryl en andere materialen met vergelijkbare eigenschappen snijden.

er zijn 2 mogelijkheden in het laser graveren.
1. u heeft al een product en wilt er graag iets op gegraveerd hebben.

2. u heeft een idee/ontwerp maar nog geen product.

1. Als u al een product heeft waar u graag iets op wilt laten graveren is het handig dat u een mail stuurt naar rtronics.remco@gmail.com met een foto van het product een beschrijving van het materiaal en het ontwerp wat u erop wilt laten graveren inclusief afmetingen. dit kan een foto zijn maar bijvoorbeeld ook een tekst. Als reactie op uw aanvraag zal ik u een reactie sturen met een ontwerp op uw gestuurde product en een prijsindicatie. mocht dit ontwerp naar wens zijn is het mogelijk het product langs te brengen op te sturen of op te laten halen.

2. Als u alleen een idee/ontwerp heeft maar nog geen product is het mogelijk om een aanvraag te doen voor bijvoorbeeld: Broodplanken, Spatels, Sleutelhangers, en nog veel meer. ook hiervoor kunt u een mail sturen naar rtronics.remco@gmail.com met uw wensen en ontwerp. 

Zie onderstaande afbeeldingen voor inspiratie en mogelijkheden.

Meer mogelijk dan u denkt.

R Tronics levert zowel particulier als zakelijk.
proefmodellen of productie van grote aantallen mogelijk.

Doe direct een aanvraag of bel voor informatie.
Scroll naar boven