3D Printen

U wilt een speciaal product hebben.
niets is makkelijker dat het laten 3D printen.

3D Printen

hoe gaat het 3d printen ter werk en wat zijn de mogelijkheden:

  1. voor het printen kunt u zelf een bestand sturen het liefst in STL format, uiteraard kan ik ook een 3d model voor u maken. voor het laten maken van een 3d model kunt u uw wensen/ideeën overleggen en zal ik daar een model bij maken. na het hebben van een model is het mogelijk om een richtprijs te krijgen voor een individueel model.

  2. na het sturen kunnen we samen kijken naar een passende kwaliteit voor het printen. hoe hoger de kwaliteit hoe duurder de prijs wordt. ook kunnen we kijken naar belangrijke punten die verstevigd of op een speciale manier gemaakt moeten worden.

  3. na het bespreken van al uw eisen en wensen is het een mogelijkheid om eerst een paar proefmodellen te ontvangen. om zo te kunnen testen en zien of het product naar behoren is. zo niet? dan zal dit aangepast worden totdat het product naar uw wens is.

  4. na het bekijken van de proefmodellen is het mogelijk om een productie te starten. van tevoren kan een indicatie aangegeven worden van wanneer het aantal producten gemaakt zou kunnen worden.

  5. tijdens productie van grotere aantallen. zullen er tussendoor kwaliteitscontroles uitgevoerd worden om er zeker van te zijn dat het product naar behoren blijft. ook is het mogelijk om tussentijdse leveringen te krijgen van de modellen die klaar zijn.

  6. nadat de productie klaar is en alle producten geleverd zijn ben ik benieuwd naar uw ervaring. dit zodat ik voor de toekomst weet waar de verbeterpunten liggen. mochten deze er zijn.

Meer mogelijk dan u denkt.

R Tronics levert zowel particulier als zakelijk.
proefmodellen of productie van grote aantallen mogelijk.

Doe direct een aanvraag of bel voor informatie.
Scroll naar boven