Search
Close this search box.
Customer Service

Hoe kunnen we u helpen?

We bieden diverse betalingsmogelijkheden aan voor de aankoop van onze unieke 3D-geprinte en laser gegraveerde artikelen.

  1. Creditcard: Wij accepteren een breed scala aan creditcards, waardoor u veilig en eenvoudig kunt betalen. Alle transacties worden beveiligd om uw financiële gegevens te beschermen.
  2. iDEAL: Voor klanten in Nederland bieden wij de populaire iDEAL-betaalmethode aan. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen via uw eigen bank.
  3. Afhalen aan de Zaak: Als u de voorkeur geeft aan persoonlijk contact, bieden wij ook de optie om uw bestelling op te halen aan onze zaak. Dit stelt u in staat om de producten te inspecteren en direct met ons team te communiceren.

Wij streven naar transparantie en gemak bij het afrekenen, zodat u zich kunt concentreren op het genieten van uw gepersonaliseerde items. Heeft u vragen over onze betaalopties of wilt u meer informatie? Neem gerust contact op met onze klantenservice via [email protected] of telefonisch op +31 6 28584656.

1. Verzendingssnelheid: We begrijpen dat u niet kunt wachten om uw gepersonaliseerde item te ontvangen. Ons toegewijde verzendteam zorgt ervoor dat uw bestelling met de grootst mogelijke zorg en snelheid wordt verwerkt. Houd rekening met de eventuele drukte van verzendbedrijven zodat uw bestelling op tijd aan zal komen.

2. Trackinginformatie: Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u een e-mail met trackinginformatie, zodat u uw pakket nauwlettend in de gaten kunt houden terwijl het onderweg is naar u. Hierdoor kunt u de voortgang van uw bestelling volgen en precies weten wanneer u uw 3D-geprinte en laser gegraveerde kunstwerk kunt verwachten.

3. Verpakking: Onze producten worden met de grootste zorg verpakt om ervoor te zorgen dat ze veilig en onbeschadigd bij u aankomen. Mocht er onverhoopt toch schade optreden tijdens het transport, neem dan onmiddellijk contact met ons op, zodat we een passende oplossing kunnen vinden.

4. Douanevereisten: Voor internationale bestellingen kunnen douanevereisten van toepassing zijn. Wij zorgen ervoor dat alle benodigde documenten correct worden ingevuld om een soepele afhandeling bij de douane te garanderen.

5. Vragen of Bezorgdheden: Heeft u vragen over de verzending van uw 3D-geprinte en laser gegraveerde artikel? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via [email protected] of telefonisch op +31 628584656. Ons vriendelijke team staat klaar om u te assisteren.

Bij RTronics streven we naar uw volledige tevredenheid, maar het retourneren van op maat gemaakte en op aanvraag vervaardigde producten kan uitdagend zijn. Vanwege de unieke aard van onze 3D-geprinte en laser gegraveerde items, worden deze speciaal voor u op maat gemaakt.

We begrijpen dat er situaties kunnen zijn waarin u niet volledig tevreden bent met uw aankoop. Hoewel retourneringen niet altijd mogelijk zijn, willen we u verzekeren dat we er alles aan zullen doen om eventuele zorgen op te lossen. Neem contact op met onze Klantenservice via [email protected] en bespreek uw specifieke situatie. Ons toegewijde team staat klaar om u te assisteren en mogelijke oplossingen te verkennen.

Houd er rekening mee dat de aard van gepersonaliseerde producten betekent dat ze uniek zijn voor elke klant. We raden u aan zorgvuldig de product details en specificaties te controleren voordat u uw bestelling plaatst, om ervoor te zorgen dat het product aan al uw verwachtingen voldoet.

Bedankt voor uw begrip en vertrouwen in RTronics. We zijn hier om u te ondersteunen en streven ernaar om uw ervaring met onze producten zo positief mogelijk te maken.

We hechten grote waarde aan de kwaliteit en veiligheid van onze op maat gemaakte 3D-geprinte en laser gegraveerde artikelen. Elk product wordt met uiterste zorg en precisie vervaardigd om aan uw verwachtingen te voldoen.

Kwaliteitsborging: Onze producten ondergaan strikte kwaliteitscontroles tijdens het productieproces. We streven ernaar om materialen van de hoogste kwaliteit te gebruiken en innovatieve productietechnieken toe te passen om duurzame, esthetisch verfijnde resultaten te leveren.

Veiligheidsrichtlijnen: We hanteren rigoureuze veiligheidsnormen bij het gebruik van 3D-geprinte materialen en lasergravuretechnologie. Onze producten voldoen aan industriële veiligheidsnormen, maar het is belangrijk op te merken dat ze niet geschikt zijn voor kinderen onder een bepaalde leeftijd.

Aansprakelijkheidsclausule: Hoewel we streven naar de hoogst mogelijke kwaliteit, benadrukken we dat RTronics niet verantwoordelijk is voor eventuele gevolgen of schade die voortvloeien uit onjuist gebruik, misbruik, of nalatigheid met betrekking tot onze producten. Lees zorgvuldig de productinformatie en veiligheidsinstructies om een veilig gebruik te waarborgen.

Voor vragen of concerns over de kwaliteit en veiligheid van onze artikelen, staan onze klantenservicemedewerkers klaar om u te assisteren. We waarderen uw keuze voor RTronics en streven ernaar om uw ervaring met onze unieke producten zo positief mogelijk te maken.